Hvorfor skal vi betale booking gebyr?

Alle bureaer opkræver et booking gebyr når i booker strip!

Det gør vi for pigens skyld, men i den grad også for jeres.

Et booking gebyr sikrer nemlig jer, at der rent faktisk kommer en stripper ud til jeres arrangement.

Samtidig sikrer det stripperen i, at der rent faktisk er et reelt job at komme til.

Vi var desværre “back in the old days”, inden MobilePay, udsat for at folk ringede og bookede, og når pigen så troppede op, var der intet job.

Desværre var det også omvendt, så kunder oplevede bureaer booke en pige ud til et arrangement, men ingen dukkede op.

Så et booking gebyr er simpelthen alles garanti for et show!

 

Kan vi få booking gebyret tilbage?

Nej! Booking gebyr tilbagebetales IKKE!

Booking gebyret er det, det koster at booke stripperen.

Det er det, der dækker vores udgifter i forbindelse med bookingen.

Og er jobbet først booket, og vi har udført vores arbejde som er at formidle en kontakt imellem jer og stripperen, jamen så “hakker spætten” så at sige. Også selvom i har booket i god tid, eller ombestemmer jer dagen efter. “the job is done”.

Skulle der dog ske en fejl, og stripperen fx misser et job (vi er jo alle kun mennesker), så får i selfølgelig jeres booking gebyr refunderet.

I tilfælde af sygdom eller uheld, fra vores side, dvs stripperen, vil vi finde en anden pige til jer.

 

Hvorfor skal stripperen betales kontant?

Det SKAL stripperen heller ikke. Vi lever mere eller mindre snart i et kontantløst samfund – men!

Når stripperen ankommer og skal afregnes, og bruger sin private MobilePay, så udleverer hun sine helt private oplysninger. Både navn og telefon nummer. Det kan de fleste mennesker styre. Men der har været, og er desværre stadig episoder, hvor nogen ikke kan styre det. Og det kan være rigtig ubehageligt for stripperen, at blive kontaktet privat. Alle vores strippere kører under andre navne, for at adskille privatliv og strippen, og i vil også opleve at de fleste piger kontakter jer inden jobbet, fra skjult nummer, med mindre de har et arbejds nummer. Derfor opfordrer vi til, så vidt muligt, at have kontanter til afregning.

 

Derfor skal I booke hos os!

Hos bestilstrip.dk går vi meget op i en god service. Ja ja, det skal alle jo sige – bevares. Men vi mener det faktisk. God service for os, er både et godt samarbejde til artisterne, og en god kontakt til jer kunder.

Et godt samarbejde med artisterne smitter nemlig af på jobbet. Hvis vi ikke har sørget for at pigen får det rigtige beløb, eller booker hende ud til et job med 3 timers kørsel, så er humøret bare ikke helt det samme. Og vi ønsker, at i skal få en glad og smilende pige ud.

Kontakten til jer er ligeså vigtig. For vi vil så gerne ha’ at i booker igen, og at i er tilfredse.

Hos os har vi ikke en masse forskellige bookere. Det har vi ikke, fordi der kan ske flere fejl, og det kan skabe mere forvirring. Her hos os, der har vi vores vildt søde telefondame, Lis. Lis er på telefonen nærmest 365/24/7. 

Aaaaargh, but you get the point.

Det er derfor hende der står for alt kontakt med pigerne, planlægning af deres kalendere, og hende i booker hos. Skulle i have spørgsmål vedrørende jeres booking, jamen så er det Lis i får fat på igen. Det giver overblik, og mindre fejl. Samtidig er Lis altid i godt humør, og kan sagtens klare lidt fis og ballade.