Praktisk info

FAQ

Er du i tvivl om noget?

Her finder du alle de ting, der er gode at vide, inden du booker din stripper og stripshowet går i gang. Vi har også samlet de mest almindelige spørgsmål, og skrevet svarene til dem.

Har du et spørgsmål, som ikke er med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Almindelige regler, når du booker en stripper

Det er selvfølgelig vigtigt, at enhver af vores artister behandles med respekt, og at de indgåede aftaler respekteres. 

Derudover er det et krav, at artisten har adgang til et toilet, spejl og håndvask, så der er mulighed for at gøre sig klar både før og efter showet, ligesom der skal være mulighed for privat omklædning.

Med mindre andet er aftalt, vil artisten have sin egen musik med, men det er kunden, der står for højtaler, rettigheder til musikken mm, Spørg os, hvis du er i tvivl.

Aflysning skal ske senest 48 timer før showet, ellers tilbagebetales booking gebyret ikke.

 

Det er meget nemt. Du kigger rund på siden, udfylder formularen med tid, sted og ønsker til stripper. Herefter indbetaler du booking fee på 500 kr, hvorefter din booking er bekræftet.

Hvis det viser sig, at din 1. prioritet er optaget, vi vi gøre, hvad vi kan, for at sende din 2. eller 3. prioritet i stedet.

Det kan være meget forskelligt, alt efter aftale, men det typiske stripshow varer 10-15 minutter.

Nej, det må du i udgangspunktet ikke. I nogle tilfælde kan stripperen dog opfordre til, at tilskuerne leger med – men dette skal altid ske i gensidig respekt, og det er stripperen, der sætter grænsen for, hvad hun vil være med til.

Stripperen vil normalt selv have musik med, typisk på en smartphone el.lign. Det er kundes ansvar at sørge for, at der er en højtaler til stede.

Der må i udgangspunktet ikke tages billeder, men der kan godt være undtagelser. Det anbefales, at I aftaler det med stripperen, inden showet går i gang.

Book din stripper nu

Sæt gang i festen med vores top-professionelle og superfrække strippere.